Choď na obsah Choď na menu
 


Robert Pattinson

Celé meno: Robert Thomas Pattinson
Nick: Rob, RPattz, Spunk Ransom
Narodený: 13. máj 1986, Londýn
Výška: 185 cm
Farba vlasov: svetlo hnedá
Farba očí: sivá

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt:

[UK adresa]
Robert Pattinson
c/o Curtis Brown Group Ltd.
Haymarket House
5th Floor, 28-29
Haymarket
London, SW1Y 4SP
England
[US adresa]
Robert Pattinson
c/o Endeavor Agency
Stephanie Ritz
9601 Wilshire Blvd. Floor 3
Beverly Hills, CA 90210
USA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Robert Thomas Pattinson sa narodil 13. mája 1986 v hlavnom meste Anglicka – Londýne. V detstve sa venoval ako každý chlapec športu (futbal, lyžovanie) no od 15tich sa dostal k divadlu a chytilo ho to natoľko, že sa rozhodol tomu venovať profesionálne. Vstúpil do divadelného zoskupenia Barnes Theatre Company, kde hral napríklad v MackBethovi. Čoskoro sa dostal aj k filmu, konkrétne jeho prvým snímkom bol Prsteň Nibelungov, z nemeckej produkcie. Cedric Diggory z Harryho Pottera bola ďalšia dôležitá úloha, ktorá ho dostala pred brány Hollywoodu. No ale zatiaľ jednoznačne vedie jeho prevtelenie sa do úpira, ktorý sa zamiloval vo filme Twilight – Súmrak. Je to však len prvý diel, a tak sa ešte máme na čo tešiť

 

Filmografia:

2004 – Vanity Fair Rawdy Crawley
2004 – Ring of the Nibelungs Giselher
2005 – Harry Potter and the Goblet of Fire Cedric Diggory
2006 – The Haunted Airman Toby Jugg
2007 – The Bad Mother’s Handbook Daniel Gale

2008 - How To Be Art
2008 – Twilight(recenzia) Edward Cullen

2009 – Little Ashes Salvador Dalí
2009 – New Moon Edward Cullen

 

Obrázok

Obrázok

Obrázok

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

godu

(ana, 5. 9. 2009 21:16)

hello.... robert how are you.bjutiful.kiss bay